Skip to content
armbandje sophie

Waar vind ik leuke cadeautjes met naam?

Het leukste om te geven en om te krijgen zijn cadeautjes met naam! 
Je maakt er net wat meer werk van om te kiezen voor een persoonlijk cadeau! En wat zullen de kersverse ouders er blij mee zijn! Ze zijn trots op hun nieuwe spruit en zijn/haar naam mag met trots gezien en genoemd worden! 

Als het dan ook nog een praktisch cadeautje is, wat bijvoorbeeld langer mee gaat, waar mee gespeeld kan worden, wat veel gebruikt kan worden of super leuk staat op de slaapkamer van de kleine of in de woonkamer zijn ouders toch extra blij ;-).Naamcadeautjes zijn trouwens altijd leuk om te geven! Niet alleen bij een geboorte! Ook voor alle leeftijden kids, voor het behalen van een zwemdiploma, voor het eerst naar school of voor de verjaardag!

Maar waar vind je nou die leuke cadeautjes waar je een naam op kan laten zetten of maken?
Eigenlijk is het in je dorp of stad, net waar je woont niet heel gemakkelijk om een cadeautje met naam te laten maken of te bestellen. Dat is mij opgevallen.

Ga je zoeken op internet, dan zijn er heel veel pagina’s waar je cadeautjes kunt bestellen met een naam erop. Soms ook met andere gegevens erbij. Maar doordat er zoveel aanbod is van webshops die dat aanbieden zie je eigenlijk door de bomen het bos niet meer!

Hoe dan verder?


Ondersteun de kleine ondernemer!
Je kunt dan er bewust voor kiezen om een kleine webshop/ondernemer te ondersteunen! Zij zijn zo blij met jouw bestelling! En dat niet alleen, ze maken die ook met liefde!

Kijk naar kwaliteit
Kijk naar de producten in een webshop. Hoe zien ze eruit? Hoe lijkt de kwaliteit van een product? Er zijn ook webshops die gerund worden door prutsers. Daar moet je niet zijn. Je ziet het al aan de opbouw van de webshop. Aan de foto’s. Lees bijvoorbeeld ook de informatie die bij een product staat goed door. 
Van wat voor materiaal is het product? Hoe word het product bedrukt? Wat zijn de mogelijkheden?

Ga voor duurzaam
Let niet alleen op kwaliteit maar ook naar het product zelf. Wat vinden ouders leuk om te krijgen denk je? Het is een gemiste kans en zonde van het geld als jij een cadeau laat bedrukken en geeft waar de ouders bijvoorbeeld helemaal niet van houden;


Kies voor cadeautjes die lang mee gaan en veel gebruikt kunnen worden zoals; een hydrofieldoek met naam, een rugtas met naam, een cadeausetje voor het bewaren van haarlokje en tandjes, slabbetje of een kussenhoes met naam. Of een leuk armbandje met naam, of een…

Kortom; in de webshop vind je allerlei cadeautjes met naam!